agenda - detail
28 juni 2020  de 2 levens van hout te Doorn
Na 8 voorgaande succesvolle edities van “De Twee Levens van Hout”, maken we ons op voor de negende editie. De achterliggende gedachte van deze houtmanifestatie is dat we het publiek willen laten zien hoe het levende hout tot stand komt in al haar verscheidenheid, in de vorm van bomen en waar kan dat beter dan in het Nationaal Bomenmuseum | Von Gimborn Arboretum.

Daarnaast willen we het publiek kennis laten maken met wat er allemaal gemaakt wordt uit dood hout en zo het tweede leven vormt. Ook hier willen we een zo breed mogelijk spectrum laten zien. Daarvoor hopen we dat ook in 2019 meer dan 50 vormgevers in hout met hun werk zullen gaan tonen tijdens de houtmanifestatie ‘de twee levens van hout’

We willen een groot publiek bereiken daarom hebben we er ook voor gekozen om de houtmanifestatie zo breed mogelijk op te zetten waardoor het – voor het publiek- zeker niet saai of diepgravend wordt. En natuurlijk mag het ook gewoon een leuke dag zijn voor onze bezoekers. En we zullen de kinderen ook niet vergeten! We hopen dat door deze wijze van presenteren het publiek meer respect en kennis zal krijgen voor bomen en alles wat groeit om ons heen, het Nederlands vakmanschap en de houtkunst.
verdere info volgt in later stadium


Klik hier voor meer informatie!


terug naar agenda overzicht