Nieuws - detail
7 november 2015  figuurzagen
Figuurzagen met Toon Jansen

Arnhem – Zaterdag 14 november a.s. is er weer een Test en Demo Dag bij Baptist voor Houtbewerkers in Arnhem op de Vlamoven 32. Op deze succesvolle demo dagen komen fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons presenteren. Zo ook figuurzager Toon Jansen uit Zutphen.

U bent vast wel bekend met figuurzagen. Maar heeft u weleens 3D figuurzaagwerken gezien? Toon Jansen maakt prachtige 3D objecten tot in de kleinste details nauwkeurig, geheel met een figuurzaagmachine. Van wandklokken, treinen tot zelfs de Eiffeltoren!

Wilt u zijn werk komen bewonderen, vragen stellen over figuurzagen en kennis komen maken met de gereedschappen? Kom dan langs op de Test en Demo Dag van zaterdag 14 november bij Baptist in Arnhem.

Toon Jansen is aanwezig van 12:00 uur tot 16:00 uur. Hij is niet de enige op deze Demo Dag. Er zijn ook demonstraties van Tormek uit Zweden met het natslijpsysteem. Jan van Harskamp van Houterij de Specht uit Zetten geeft informatie over de cursussen houtsnijden en beeldhouwen. Uiteraard is hij aan het houtsnijden deze dag. En Otto Koedijk geeft een lezing over de filosofie van het houtdraaien (één keer ’s ochtens, één keer ‘s middags).

Kortom een leuke en informatieve dag voor houtliefhebbers en alle nieuwsgierigen!

Baptist voor Houtbewerkers
Locatie: Vlamoven 32, Arnhem
Tijd: 10:00 uur – 17:00 uur
Toegang: Gratis!


  

terug naar nieuws overzicht